MENU

*Eksempel på menu. Den endelige menu vil være at finde på siden, foråret 2019.

Frokost

(Serveres fra kl. 11.00 – 15.00)

Moules Frites

Hvidvinsdampede blåmuslinger med fritter.

Pil-selv Rejer

Grønlandske rejer, franskbrød og to typer
mayonnaise.

Løgsuppe

Løgsuppe serveret med gratineret ostetoast.

Stegte fiskefileter

Panerede fiskefileter med hjemmerøret remoulade,
rugbrød og salat.

Nordnorsk fiskesuppe

Cremet fiskesuppe med dagens fisk, gulerod og
porre.

Roastbeef og røget kartoffelsalat

Roastbeef med røget kartoffelsalat og salat.

Dagens terrin

Dagens terrin serveres med salat og grillet brød

Dagens Salat

Spørg din tjener.

Aften

(Serveres fra kl. 17.30 – 21.00)

Dagens 3-retters menu

Se tavlen for hvad som er dagen menu.

Forret

Moules Marinières

Terrin

Tatar af okseinderlår

Hovedret

Dagens fisk

Serveres med sæsonens grøntsager og en smørsauce

Bøf af finsk frilandskvæg

Serveres med bagte tomater og bønner

Braiseret svineside

Serveres med spidskål, ærter og en BBQ sauce

Dessert

Rabarber, vanilje og sorbet

Chokolade, nødder og karamel

Ost

3 forskellige oste serveres med hjemmelavet
knækkebrød, og sødt

Mad- og vinfilosofi

På vores restaurant Nordby 13 skærer vi det overflødige væk og serverer enkel brasseriemad med rod i det klassiske franske og danske krokøkken.

 

Vi gør, hvad vi kan for at bruge lokale samsiske råvarer. Både fordi vi arbejder med udgangspunkt i det norske koncept ”kortrejst mad”, men også fordi Samsøs råvarer er i en klasse for sig. Lige fra de første asparges, over sommerens solmodne jordbær og kartofler, til efterårets grønkål og græskar, går vi efter at servere noget af det bedste fra Samsø.

 

God mad og god vin går hånd i hånd. Hos Nordby 13 har vi derfor et enkelt og veltilpasset vinkort med fokus på at skabe harmoniske og velsmagende oplevelser.

 

Vi glæder os til at se jer!

Nordby 13 - Krabbeklør

Kontakt

Nordby Hovedgade 13
8305 Samsø

info@nordby13.dk

Åbningstider

Nærmere information følger.