Warning: The magic method QodeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/b/3/nordby13.dk/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 90 Warning: The magic method QodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/b/3/nordby13.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/b/3/nordby13.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Restaurant Nordby 13 | Brasserie | Bistro | Nordby | Restaurant Samsø

I foråret 2019 har vi åbnet dørene til Restaurant Nordby 13 i det gule bindingsværkshus på Nordby hovedgade. Hos os laver vi ærlig mad med fokus på Samsøs skønne råvarer – og vi glæder os til at byde jer velkommen i restauranten.

Nordby 13 - Nordby Bakker

Om Nordby13

I foråret 2019 har vi overtaget Bodegaen på hovedgaden i Nordby, og åbner den som en ny restaurant i rustikke og uformelle rammer, med den hyggelige solrige terrasse. Efter to gode år, hvor vi har drevet Hotel og Restaurant Strandlyst i Ballen, har vi besluttet at fokusere på det, vi allerbedst kan lide – at lave enkel og dejlig mad, og være værter for alle Samsøs dejlige mennesker. Turister såvel som samsinger. Det er Nordby 13.

 

Velkommen og velbekomme.
Lasse og Anette

Restaurant Nordby 13 - Bygningen

Mad- og vinfilosofi

På vores restaurant Nordby 13 skærer vi det overflødige væk og serverer enkel brasseriemad med rod i det klassiske franske og danske krokøkken.

 

Vi gør, hvad vi kan for at bruge lokale samsiske råvarer. Både fordi vi arbejder med udgangspunkt i det norske koncept ”kortrejst mad”, men også fordi Samsøs råvarer er i en klasse for sig. Lige fra de første asparges, over sommerens solmodne jordbær og kartofler, til efterårets grønkål og græskar, går vi efter at servere noget af det bedste fra Samsø.

 

God mad og god vin går hånd i hånd. Hos Nordby 13 har vi derfor et enkelt og veltilpasset vinkort med fokus på at skabe harmoniske og velsmagende oplevelser.

 

Vi glæder os til at se jer!

Nordby 13 - Krabbeklør

Kontakt

Nordby Hovedgade 13
8305 Samsø

info@nordby13.dk

Tlf.: 8659 6513

Åbningstider

Åbningstider
Alle dage
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 23.00
Sidste ankomst for bestilling af mad er kl 21.00
Det er ikke muligt at reservere borde udenfor.
Banner_groen
smiley